TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A ACESTUI SITE   

  Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor termene si conditii, in totalitate. Continuarea navigarii pe acest site presupune ca sunteti de acord cu aceste termene si conditii.

Pozele au caracter informativ si pot contine anumite accesorii sau produse care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre acestea si produsele din magazine.

Prospectele si specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Incercam sa va oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea, este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare.

Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Acest site se adreseaza persoanelor avand 18 ani impliniti si minorilor de peste 14 ani, care au obtinut acordul parintilor pentru a explora acest site.

Noi nu putem garanta autenticitatea informatiilor oferite de producatorii si furnizorii produselor comercializate pe acest site si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori, neplaceri sau pierderi, de orice natura, suferite de utilizatorii siteului.

Noi nu putem si nu vom fi implicati in niciun fel de investigatie privind activitati ilegale desfasurate de catre persoane ce au achizitionat si/sau utilizat produse achizitionate de pe acest site in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate respectivele produse.

De asemenea, suntem, in totalitate, absolviti de orice raspundere privind consecintele folosirii neadecvate a produselor ce au fost achizitionate de pe acest site.

Intregul continut al acestui site are caracter informativ si nu creeaza niciun fel de obligatii contractuale, din partea noastra.

Datorita acestui lucru, ne rezervam dreptul de a modifica total sau partial continutul acestui site, in orice moment, fara o notificare in prealabil.

Toata informatia prezenta in paginile acestui site, alcatuita din poze, liste de produse, liste de preturi, disponibilitate a produselor, descrieri, caracteristici si fisiere anexa, constituie continutul acestui site si nu poate fi reprodusa total sau partial, fara acordul nostru scris.

Ne obligam si garantam ca datele personale ale clientilor raman doar in baza noasta de date.

La folosirea datelor cu caracter personal ale clientilor numai in scopul pentru care acestea au fost oferite, instrainarea lor catre terti facandu-se numai cu acordul scris al clientilor implicati.

Baza de date a acestui site ce cuprinde date personale ale clientilor se poate actualiza oricand la cererea clientilor, aici facand referire la stergerea sau modificarea datelor, in intregime, din aceasta baza de date.

Nu putem garanta functionarea neintrerupta a acestui site, lipsa de erori, lipsa virusilor pe serverul ce gazduieste siteul si nu ne asumam raspunderea pentru neplacerile, pierderile de date, informatii sau pierderile financiare suferite de utilizatorii acestui site.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenele si conditiile de utilizare, va rugam sa parasiti acest site.