TERMENE si CONDITII pentru achizitionarea produselor comercializate pe acest site si scopul folosirii lor 

 "Armele tip paintball si airsoft nu fac obiectul Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, întrucât din punct de vedere al destinaţiei acestea nu se regăsesc în anexa legii, motiv pentru care nu aveţi nevoie de autorizare pentru procurarea, deţinerea şi folosirea lor.  "   Informatie preluata de pe site-ul politiei romane, compartimentul arme si munitii.

ARME AIRSOFT - Extras din "Legea armelor si munitiilor"

Propunerea de modificare şi completare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor:

"La articolul 2 punctul III, după poziţia 6 se introduce o nouă poziţie, poziţia 6 ind. 1, cu următorul cuprins:

61. arme de agrement - arme şi dispozitive neletale, inclusiv cele de tip airsoft şi paintball, construite pe principii asemănătoare armelor care nu folosesc muniţii, ce aruncă proiectile nemetalice şi sunt destinate a fi folosite în spaţii special amenajate în scop recreativ; sunt incluse în această categorie şi arcurile;

(4) Armele neletale din categoria E din anexă pot fi deţinute şi, după caz, purtate şi folosite de către persoanele fizice şi juridice, fără îndeplinirea procedurilor de înregistrare sau autorizare, în condiţiile prevăzute de prezenta lege.

(4) Armele neletale destinate agrementului şi tirului sportiv pot fi folosite în spaţii delimitate care nu sunt accesibile publicului sau în spaţii special amenajate, în astfel de condiţii încât să nu pună în pericol integritatea corporală sau viaţa persoanelor.

(5) Sunt interzise portul şi folosirea armelor prevăzute la alin. (4) în locuri publice.

(6) Armele prevăzute la alin. (1) - (4), pot fi transportate de la domiciliul, reşedinţa sau, după caz, locul de rezidenţă al deţinătorului la locul unde urmează să se desfăşoare activităţile pentru care sunt destinate, numai dacă acestea sunt ţinute în husă sau bagaj şi nu sunt încărcate cu muniţie."  

  Datorita incidentelor numeroase din ultimele luni ne rezervam dreptul de a selecta clientii doritori pentru aceste replici. Pentru achizitia lor, OBLIGATORIU trebuie sa faceti dovada varstei de 18 ani.

   Replicile airsoft sunt special create pentru jocurile airsoft, NU PENTRU INTIMIDARE, NU PENTRU AMENINTARE, NU PENTRU A ALUNGA ANIMALELE SI NICI MACAR PENTRU AUTOAPARARE.

Prin achizitionarea produselor de pe acest site declarati ca aveti 18 ani impliniti pana la data efectuarii comenzii si va asumati, pe deplin, responsabilitatea pentru utilizarea acestor produse !